fbpx

.

Vi erbjuder knivhållare som är mer än bara förvaring. Våra knivhållare har design och funktion i fokus så att du kan få in din personlighet i ditt kök. Välj din form, de träslag du önskar och sätt upp dem i ett mönster som passar just dig!

 

Trä är ett levande material och inget är det andra likt. Ibland ser vi dock de som skiljer sig lite extra och de produkterna lägger vi ut här. Vi vill nämligen att de hamnar hos någon som verkligen uppskattar karaktären och vill ha just dem. 

HEXA Knivhållare

Vi säljer en roligare variant av knivlist som du kan pussla ihop på ditt eget sätt. HEXA knivhållare är omsorgsfullt producerad i Sverige.

Vill du mixa och matcha träslag helt fritt i ditt paket? Det förstår vi!

Därför har vi skapat Mixa själv för att du ska kunna välja precis som du vill. 

 • Mix av HEXA knivlist Ak vit, valnöt och Ask svart

  HEXA – Mixa Själv

  kr815.00kr2,845.00
  Välj alternativ

CIRKA Knivhållare

CIRKA knivhållare är svenskproducerade i liten upplaga. Vi säljer en roligare variant av knivlist som du kan pussla ihop på ditt eget sätt.

Cirka, knivhållare, knivlist, kök
 • CIRKA – Mixa själv

  kr815.00kr2,845.00
  Välj alternativ

Vill du mixa och matcha träslag helt fritt i ditt paket? Det förstår vi!

Därför har vi skapat Mixa själv för att du ska kunna välja precis som du vill. 

Blogg

HEXA i Studiokök

Vi fick en fråga om att ha med HEXA i ett studiokök hos Infinity Studio i Stockholm. Självklart tackade vi ja till det och se här vilket fantastiskt material vi fick på våra produkter!  Jag tröttnar aldrig på att se vad kreativa ni kan vara med mina produkter. Det är fantastiskt att få uppleva! 

Ola Särén i GP

Jag fick äran att bli intervjuad för en artikel i GP med titeln  ”Hittade tillbaka till hälsan med att snickra på ren lust”. Som artikeln beskriver så blev snickeriet min räddning från utmattning. Visst är det lusigt hur livet ter sig emellanåt och ibland undrar jag om det kanske inte går att undfly ”sitt öde” …

Frank

Allt behöver inte vara Uppkopplat

 • leksaker i trä

  Frank

  kr690.00
  Lägg i varukorg

Det här är Frank

Frank är först ut i vår serie ” Unplugged series – not everything needs to be connected”

Frank leker med din fantasi och han har varken buggar eller begränsningar i systemet. Han är nedkopplad, så att du kan vara uppkopplad! 

En leksak för barn eller en designpryl för vuxna. 

Alla Frank är lika unika. 

Frank är 16,5 cm hög och 8 cm bred.