Knivhållare & Knivlist

Knivhållare i massivt trä

Med en snygg knivhållare kan du låta dina knivar synas och vara en del av inredningen i köket. Hos oss hittar du snygga och praktiska knivhållare i valchromat och i massivt trä. Valchromat är ett giftfritt och tåligt material som är gjort av träfibrer. Hållarna är behandlade med Osmos hårdvaxolja och innehåller bara naturliga och vegetabiliska oljor. Dessutom är knivhållarna handgjorda och designade av Ola Särén från Onsala i Sverige. Ett äkta hantverk med originell design. 

Självhäftande & magnetisk knivlist

Letar du efter en självhäftande och magnetisk knivlist hittar du flera exklusiva alternativ hos oss. Våra produkter kräver alltså varken borrande eller hål i väggen, utan du monterar enkelt knivlisten med hjälp av den förmonterade dubbelhäftande tejpen. Den fäster på alla möjliga underlag som kakel, tapet, glas och målade ytor. Det skall vara enkelt att sätta upp sin knivlist, något som vi lagt stort fokus med i utförandet av våra designer. 

Dina knivar i metall fästs därefter med hjälp av en kraftig kvalitetsmagnet. Magneten säkerställer att de hänger stabilt och inte trillar ned, samtidigt som knivarna är lätta att avlägsna från knivlisten med handen. 

Knivhållare med egen design & mönster

Det som gör våra knivhållare eller knivlister speciella är att du kan välja ditt eget mönster helt själv. Du får en chans att skapa helt unika hållare för dina knivar som passar perfekt in i just ditt kök. Vi har två olika former, hexagon & halvmåne, samt flera olika färger att välja mellan! Att mixa och blanda färger och nyanser är dessutom riktigt trendigt.

Vår knivhållare CIRKA har en väl uttänkt halvmåneform som ger en snygg helhet vid uppsättning, oavsett om du väljer matchande färger eller kontraster. Varje del av din CIRKA knivlist kan placeras längs med varandra för att skapa en form som du själv gillar. Den behöver alltså inte vara rak, utan kan ringla längs köksbänken! Detsamma gäller med HEXA, som kan utformas med ännu större valmöjligheter. Här finns varken upp, ner, rätt eller fel. Blanda olika nyanser eller skapa en stilren knivhållare med unika trämönster i massiv Ask. 

Var kommer knivhållarna ifrån?

Knivhållarna är tillverkade i Sverige där de ytbehandlas, brännmärkes och skickas av oss personligen för att säkerställa kvalitet och matchning av träslag. Träslagen ek och ask är från Skandinavien och valnöten kommer från USA. Valchromaten är europeisk.

 

Knivhållare Hexa

Tips!

Vill du byta plats eller ta bort en självhäftande knivlist? Då gör du det enklast med hjälp av en tråd. Du använder tråden som en såg, och sågar helt enkelt mellan väggen och knivhållaren. På det sättet får du ner den enkelt och kan då byta ut din tejp, som du självklart får här hos oss. Önskar du ny tejp till din knivlist är det bara att ta kontakt så fixar vi det!

För att bibehålla din CIRKA eller HEXA knivhållare snygg och fräsch bör du alltid se till att kniven är ren och torr innan du hänger upp den. Varje del kan hålla en kniv.