fbpx

Bon centuri knivar och CIRKA knivhållare

Vi gjorde ett samarbete med den exklusiva knivtillverkan Bon Centuri där vi lånade ut våra CIRKA knivhållare. Nedan ser ni bilder på hur CIRKA blev i deras kök – visst blev det en fin köksinredning?! 

Bon Centuri är ett franskt varumärke som specialiserat sig på att göra riktigt bra knivar i riktigt snygg design. Det har de lyckats bra med som ni ser! De finns i flera färger och vi gillar extra mycket mirage marine där de blandat mörkblått och guld. Denna har vi också själva hemma i vårt kök hängandes på valnöt och gurkmeja. 

En annan fin är granite black som du ser nedan hängandes på CIRKA knivhållare i rökt ek. Ek kommer starkt igen och den rökta eken passar fint ihop med många färger på köksluckor, särskilt de som går i gröna toner.

Vi tycker om att matcha köksinredning via ådring på trä och där är valnöt och ask väldigt lika varandra. Ek finns i olika behandlingar som till exempel den vitbetsade vilken går mer åt en gråton. Den mörka, rökta eken röker vi på gammeldags vis och för hand, därför blir varje batch unik. 

Bilderna nedan är fotade i kök från birch and woods

Vi tog fram CIRKA för att, precis som med HEXA knivhållare erbjuda ett alternativ som enkelt monteras på väggen utan skruv. Istället använder vi dubbelhäftande tejp vilket gör att vem som helst kan sätta upp dem hemma. Man kan dessutom pussla precis som man vill då det inte finns några ”linjer” att matcha, mer än ådringen på träet om man vill det. På bilderna syns de i massiv trä men CIRKA finns även i valchromat och färger som gurkmeja, riviera, fjord, sand och bordeaux. 

Ett svar på ”Bon centuri knivar och CIRKA knivhållare”

  1. Vad roligt att se dem med så fina knivar!
    Det blev så mycket mer inredning då, det ska jag investera i till mina CIRKA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.