fbpx

Allmänna villkor

Allmänt

Ola Särén Design AB säljer produkter i trä, metall och smide via sin hemsida. Både privatpersoner och företag kan ta del av Ola Särén Designs tjänster.

Priser

Prisuppgifterna hittar du under respektive produkt.

Leveranstid Shop

Leveranstiden för produkter som finns i lager är normalt 3-4 arbetsdagar men vid hög belastning kan det dröja upp till 14 dagar. Om produkten behöver specialtillverkas meddelas leveranstiden vid beställning.

Ångerrätt

Köp av vara

Du har alltid 14 dagar ångerrätt samt 30 dagars bytesrätt från det att du mottager ditt paket. Vid utnyttjande av ångerrätten så återbetalar vi dig köpesumman under förutsättning att den returnerade varan/varorna har hanterats med aktsamhet och är i samma skick som när du mottog den/dem.
Vid utnyttjande av ångerrätten står du som kund för returkostnaden. Du skickar in varorna till adressen du finner här nedan.

Har du originalkuvertet kvar som du fick varorna i så kan du använda det, se bara till så att det är ordentligt förseglat och frankerat.

Vi ber dig betala fakturan om vi inte mottagit din retur innan dess att förfallodatumet passerat.

Du kan inte byta varor hos oss som du har köpt hos någon av våra återförsäljare. Inte heller tvärtom, alltså byta någon av våra varor hos någon av våra återförsäljare. Dessa returer kommer inte att godkännas i vårt system.

Har du några funderingar är du alltid välkommen att skriva till oss! Fyll då i kontaktformuläret längst ned på sidan eller maila till info@olasaren.com

Vänligen bifoga följande information med paketet.

  • Ditt namn
  • Fakturanummer
  • Mailadress
  • Anledning till retur

Returadress:
Ola Särén Design AB
Ögårdsvägen 3
439 36 Onsala
Sweden

Specialbeställda varor och produkter

Som konsument har du ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

För specialbeställda produkter så ångrar du ditt köp genom att kontakta Ola Särén Design på info@olasaren.com. Ditt avtal avslutas då omedelbart och du betalar bara för den tid Ola Särén Design AB lagt ner.

 

Betalning

Du som konsument betalar via bankgiro, postgiro, Klarna Checkout eller Swish. Faktura skickas med 14 dagars betalningsvillkor.

Ola Särén Design AB är godkänd för F-skatt.

Personlig information

  • Ola Särén Design skyddar all din personliga information.
  • Genom att köpa en vara av Ola Särén Design AB accepterar du att vi använder din personliga information för att slutföra alla våra åtaganden gentemot dig som kund.
  • Ola Särén Design AB garanterar att dina personliga uppgifter aldrig delas till tredje part.
  • Enligt svensk lag har du rätt att när som helst veta vilken personlig information vi har lagrat om dig.
  • Du som kund har rätt att när som helst be oss ändra eller ta bort din personliga information.

Övrigt

Ola Särén Design AB förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering.