fbpx

Julevent i snickeriet på första advent!

En första advent med hantverk där du kan handla mina produkter, HEXA och CIRKA liksom ett par nya, unika grejer. 

Min passion ligger i detaljer, i hantverk, i det levande och föränderliga material som trä är och att varje sak fyller en funktion. Jag handlar själv hellre färre saker av kvalitet som jag kan njuta av ordentligt. 

Den första advent bjuder jag in er till mitt snickeri på kaffe, glögg och för att handla mina produkter – HEXA och CIRKA liksom ett par unika produkter. Passa då på att klämma, känna och plocka ihop ditt eget paket! Eller varför inte ge bort i julklapp?

CIRKA i rökt ek
HEXA i ask, valnöt och ek
CIRKA i riviera och fjord
HEXA i vit ek
CIRKA i valnöt
HEXA i valnöt, ask och ek
Föregående bild
Nästa bild

Du kan också ta en kaffe, glögg och mingla lite!

När: 28e november, kl 11-14
Var: Magasinsgatan 4, Kungsbacka

Ett svar på ”Julevent i snickeriet på första advent!”

  1. Wie schön, dass Betriebe solche Feiern organisieren. Wir sind gerade auch wieder auf der Suche nach einer Schreinerei. Ein solches Adventevent wäre aber natürlich auch sehr schön gleichzeitig besuchen zu können.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.