fbpx

Jag finns på spiseriet i helgen!

Julen står för dörren och efter ett år av pandemi är vi kanske alla lite extra sugna på julstök, samkväm och rörelse?! Det gäller åtminstone mig. I år känner jag mig nämligen  lite extra Ernstig.  Nu på lördag den 4e december så ställer jag ut på Johnsons gård strax söder om Varberg. Du hittar mig hos Spiseriet

Spiseriet är en av de bättre restaurangerna jag vet och detta skriver jag inte bara för att jag är kompis med en av delägarna. Att han var en fena på mat och dryck har jag ju lyckosamt nog fått erfara även innan spiseriets tid när Peter med stjärnor i blicken rört ihop grejer i sitt eget kök.

God och riktigt kvalitativ mat är en så viktig del av livet. Det är så stort fokus idag på att ”hålla länge” och det vill vi förmodligen alla göra men det kan ju ingen av oss garantera. Vad vi däremot kan garantera, eller åtminstone påverka är hur vi tar oss an livet idag! För det där ta sig anandet så behöver jag en hjärna som fungerar och en kropp som gör det jag utmanar den till att göra. Hjärndimma och avsaknad av lust vill ju ingen ha.

Jag äter inte bara för njutning utan även för att ta hand om mig själv. På spiseriet får jag båda!  Jag blir både förundrad och glad av hur mycket gott man kan göra med det som vi har runt om oss hela tiden. Det är nämligen fokus på ekologiskt och närproducerat vilket gör det än mer spännande för smaklökarna. De är även rekommenderade av Star wine list. Jag blir ju inte så lite stolt att kalla sommeliern och restaurangchefen Peter Halldén för vän! 

Hoppas vi ses på Johnsons gård i helgen där du förstås kan handla HEXA och CIRKA till kanonpriser =) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.